BasisOnline

KomKids Kinderopvang verzorgt onze voor- en naschoolse opvang. Zij stellen zich aan u voor:

Welkom bij AleidaKids!
Wij zijn gehuisvest in de Gravin Aleida school. Dat zorgt voor een goede aansluiting van school naar de opvang waardoor het voor u makkelijker is om werk en de zorg voor het gezin te combineren.

Het belangrijkste vinden wij dat uw zoon/dochter zich veilig en op zijn gemak voelt bij ons en een gezellige tijd heeft in de uren voor en na school. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom thema’s en we gaan regelmatig op stap. Via AleidaKids is het ook mogelijk om je zwemdiploma te halen in Zwembad Zuid of te trainen en te voetballen bij VVKS (Voetbal Vereniging Kethel Spaland).

Onze werkwijze:
Tijdens de naschoolse opvang verzamelen de kinderen zich bij het podium in de grote hal. Wanneer iedereen er is gaan wij eerst een tijdje buitenspelen. Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt na een dag school. Na het buitenspelen wordt gezamenlijk de tafel gedekt en wordt er gegeten en gedronken. Na het eetmoment is er ruimte voor een activiteit of vrij spel. Rond 16.45 uur is er een fruit-/groentemoment.

In de vakanties werken wij met een activiteitenprogramma. Deze krijgt u ruim voor de start van de vakantie toegestuurd.

Openingstijden
AleidaKids biedt opvang vanaf 7.00 uur tot 19.00 uur. De standaard openingstijd is vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur. Alle uren daarbuiten kunnen apart ingekocht worden. Ook is het mogelijk om bij AleidaKids opvang af te nemen tijdens studiedagen en in de schoolvakanties.

Onze gegevens:
AleidaKids
Oostsingel 9
3112 GC Schiedam
Email: aleidakids@komkids.com
Locatiemanager: Angel Kok
Pedagogisch Medewerkers: Selina Hlavaj & Shirley Wilson
Wij hebben ook een Facebook-pagina: www.facebook.com/komkidsaleidakids

Inschrijven
Voor meer informatie of inschrijving kunt u altijd terecht bij Selina of Shirley. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Service & Advies van KomKids, telefonisch: 010 4493200 of via email service@komkids.nl. Neem voor informatie over KomKids een kijkje op: www.komkids.nl